• Комплекс Люляци - снимка 1
 • Комплекс Люляци - снимка 2
 • Комплекс Люляци - снимка 3
 • Комплекс Люляци - снимка 4
 • Комплекс Люляци - снимка 5
 • Комплекс Люляци - снимка 6
Комплекс Люляци

Комплекс Люляци - Габрово

Комплекс Люляци е разположен в красивата слънчева местност сред вековни гори Люляците, която е климатичен курорт с местно значение. Намира се на 15 км. от Габрово, на 840м. надморска височина. Изобилието на люлякови дървета е дало поетичното наименование на курорта. Климатът е мек, с умерено студена зима и прохладно лято. Въздухът е кристално чист, богат на озон.

Описание на хотела:
Комплексът разполага с 44 двойни стаи, 17 единични стаи, 7 стандартни апартамента и 1 президентски апартамент.
Конферентни зали със 130 и 20 места с интернет връзка.
Оборудване на залите – мултимедиен прожектор и екран, флипчарт, озвучаване и симултантен превод
Заведения за хранене и развлечение: ресторант със 150 места и лятна градина със 100 места, дневен бар фоайе, а за Вашето добро настроение се грижат оркестър и дисководещ.

Описание на стаите:
Всичките стаи са луксозни. Всяка стая разполага с телевизор, радио, хладилник, телефон, сейф и интернет; стаи за непушачи, централно отопление.

Спорт / Забавления:
Допълнителни услуги: Охраняем паркинг, сейф, ПОС терминал, телефон, рум сервиз, химическо чистене, пране, гладене
Услуги и съоръжения за свободното време: ски влек на 200 м. зад хотела, тенис на корт и детска площадка в парка на хотела, ски гардероб, библиотека, тенис на маса и билярд, пешеходни маршрути до м. Узана и вр. Мазалат, автоекскурзионни маршрути до ЕМО Етър, Боженци, Дом на хумора и сатирата, Музей на образованието
Лечебно-възстановителни процедури: лекарски кабинет, физиотерапия с обособени помещения за светло и електролечение, Център за лечение и рехабилитация, разполагащ със салон за ЛФК и фитнес, сауна, солариум, тангентор, луго и парафинолечение, вани за подводен масаж и масажен кабинет, ароматерапия и сайонджи терапия.

За децата:
Детска площадка в парка на хотела

 • 066/809111; 066/801445
 • pro_gabrovo@dir.bg
Информацията за обектите се публикува от техните собственици или управители. visit.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваните данни!
Вход
Добави към любими
Последно разгледани
RN Приета на Резервация за За периода
Легенда: Нова заявка Потвърдена Чака потвърждение Приключена Отложен отговор

   Очаквайте скоро

   # Локация