• Комплекс Люляци - снимка 1
  • Комплекс Люляци - снимка 2
  • Комплекс Люляци - снимка 3
  • Комплекс Люляци - снимка 4
  • Комплекс Люляци - снимка 5
  • Комплекс Люляци - снимка 6
Комплекс Люляци

Комплекс Люляци - Габрово

Комплекс Люляци е разположен в красивата слънчева местност сред вековни гори Люляците, която е климатичен курорт с местно значение. Намира се на 15 км. от Габрово, на 840м. надморска височина. Изобилието на люлякови дървета е дало поетичното наименование на курорта. Климатът е мек, с умерено студена зима и прохладно лято. Въздухът е кристално чист, богат на озон.

Описание на хотела:
Комплексът разполага с 44 двойни стаи, 17 единични стаи, 7 стандартни апартамента и 1 президентски апартамент.
Конферентни зали със 130 и 20 места с интернет връзка.
Оборудване на залите – мултимедиен прожектор и екран, флипчарт, озвучаване и симултантен превод
Заведения за хранене и развлечение: ресторант със 150 места и лятна градина със 100 места, дневен бар фоайе, а за Вашето добро настроение се грижат оркестър и дисководещ.

Описание на стаите:
Всичките стаи са луксозни. Всяка стая разполага с телевизор, радио, хладилник, телефон, сейф и интернет; стаи за непушачи, централно отопление.

Спорт / Забавления:
Допълнителни услуги: Охраняем паркинг, сейф, ПОС терминал, телефон, рум сервиз, химическо чистене, пране, гладене
Услуги и съоръжения за свободното време: ски влек на 200 м. зад хотела, тенис на корт и детска площадка в парка на хотела, ски гардероб, библиотека, тенис на маса и билярд, пешеходни маршрути до м. Узана и вр. Мазалат, автоекскурзионни маршрути до ЕМО Етър, Боженци, Дом на хумора и сатирата, Музей на образованието
Лечебно-възстановителни процедури: лекарски кабинет, физиотерапия с обособени помещения за светло и електролечение, Център за лечение и рехабилитация, разполагащ със салон за ЛФК и фитнес, сауна, солариум, тангентор, луго и парафинолечение, вани за подводен масаж и масажен кабинет, ароматерапия и сайонджи терапия.

За децата:
Детска площадка в парка на хотела

  • 066/809111; 066/801445
  • pro_gabrovo@dir.bg
Информацията за обектите се публикува от техните собственици или управители. visit.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваните данни!
Добави към любими
Последно разгледани