• Караджейката - снимка 1
  • Караджейката - снимка 2
  • Караджейката - снимка 3
  • Караджейката - снимка 4
  • Караджейката - снимка 5
  • Караджейката - снимка 6
Караджейката

Караджейката - с.Жеравна

Хотел Караджейката се намира на три километра от село Градец, община Котел в подножието на Стара планина. Разположен на брега на река Луда Камчия и изграден във възрожденски стил сред живописна местност хотел Караджейката предлага отлични условия за отмора, развлечения и туризъм.
Хотелът се намира на 15 километра от архитектурния резерват село Жеравна, на 10 километра от село Медвен, и на 18 километра от гр. Котел. Близостта му до тези възрожденски селища го прави удобен за отправна точка за културен туризъм.

Описание на хотела:
Хотел Караджейката разполага с 9 добре обзаведени стаи в битов стил.
Ресторанта, изграден и обзаведен във възрожденски стил разполага с 60 места, тераса с изглед към реката с 20 места, барбекю с 20 места и лятна площ с 30 места. Превъзходната национална кухня, напитките, топлият прием и уютната обстановка ще Ви доставят истинско удоволствие. В петъчните и в съботните вечери за вашето добро настроение се грижи оркестър.

Описание на стаите:
4 стаи с по две легла, 2 стаи със спални и 3 единични стаи. Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат с телефон, телевизор, централно парно отопление, собствен санитарен възел.

Информацията за обектите се публикува от техните собственици или управители. visit.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваните данни!
Добави към любими
Последно разгледани