• Хотел Пири - снимка 1
  • Хотел Пири - снимка 2
  • Хотел Пири - снимка 3
  • Хотел Пири - снимка 4
  • Хотел Пири - снимка 5
  • Хотел Пири - снимка 6
Хотел Пири

Хотел Пири - Банско

Хотел Пири е отличен избор за почивка и бизнес по всяко време на годината. Построен в автентичен стил, този целогодишен СПА хотел предлага първокласно обслужване, комфорт и удобство на гостите си. Хотела е разположен на 2 км от гр.Банско, по пътя за с.Баня.

Описание на хотела:
В изискания ресторант Култ гостите на хотела могат да се насладят на българска и средиземноморска кухня в приятна и стилна обстановка. Ресторантът е с капацитет от 150 места и е изключително подходящ за организиране на фирмени събития, сватбени тържества, юбилеи и коктейли.
В механа Чевермето нашите гости могат да усетят българската традиция и вкус, опитвайки стари бански ястия и да послушат вечната македонска музика. Лоби барът на хотела е идеално място за почивка и питие.
Спорнтият център разполага с две футболни игрища, предпочитани за летни лагери на футболни отбори от България и чужбина, игрище за плажен волейбол, фитнес зала, открит и закрит плувен басейн, открит детски басейн, парна баня, сауна и масажен кабинет.
На своите корпоративни и бизнес клиенти, хотела предлага отлични условия за провеждане на организирани събития-семинари, конференции, конгреси, симпозиуми и тийм билдинги. Разполага с изцяло оборудвана конферентна зала със 150 места, мултимедия, екрани, флипчарт, озвучаване, безжични микрофони, безжичен интернет, дискусионна система.

Описание на стаите:
Състои от три хотелски блока с двойни стаи, тройни стаи и апартаменти с две спални. Помещенията са обoрудвани с телевизор със система за кабелна телевизия, телефон, кабелен и безжичен интернет, мини бар, пожароизвестяване и паник бутон. Всяка баня е обурудвана със сешоар, вана и специално произведени козметични комплекти.

Вашето запитване беше изпратено успешно

loading